Incepand cu data de 25 mai 2018 se aplica prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date(GDPR).
SC SWISS DENTAL TRADE SRL se conformeaza acestor prevederi, garantand gestionarea in deplina legalitate a datelor cu caracter personal ale clientilor si partenerilor sai.
SC SWISS DENTAL TRADE SRL prelucreaza doar acele date care sunt necesare pentru intocmirea  facturii(nume si prenume, adresa), pentru indeplinirea obligatiilor declarative catre autoritati si pentru expedierea produselor(adresa si date de contact – telefon, email).  Aceste informatii pot fi comunicate persoanelor care se ocupa de facturare, coletare pentru pregatirea expeditiilor si  firmei de curierat pentru transportul produselor la adresa indicata de dumneavoastra.
In  anumite situatii, cum ar fi in eventualitatea unor retururi, vi se pot cere informatii suplimentare (de exemplu, un cont bancar in vederea restituirii unor sume).
Datele sunt pastrate cel putin pana la primul termen scadent in vederea transmiterii  declaratiilor catre autoritatile fiscale si cel mult pana la retragerea acordului dvs privind stocarea.
GDPR va confera o serie de drepturi: dreptul de acces la datele personale stocate, dreptul de rectificare a datelor(atunci cand sunt incomplete sau incorecte), dreptul de stergere a datelor, dreptul la restrictionarea datelor, dreptul de a obiecta.
Va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi trimitand o solicitare la adresa [email protected]. De asemenea, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.