Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat(cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si / sau interventii neautorizate etc.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului în termenul specificat, cu toate accesoriile si / sau consumabilele aferente, impreuna cu o copie dupa factura. Produsul NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de consum. In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa de aducere a produsului la starea de vandabilitate. Rambursarea integrala a valorii produsului se va face catre Cumparator in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii de catre Vanzator a returului.